Tietoja palvelun datatiedostojen sisällöstä ja tallennuksesta

Jälkitiedostot ovat vedostiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneelle salaamattomassa muodossa seitsemän päivän ajaksi siitä kun tietojen kirjaaminen lokiin on poistettu käytöstä. Jälki- ja vedostiedostot poistetaan pysyvästi seitsemän päivän jälkeen.

Jälkitiedostot tallennetaan kansioon ProgramData\Kaspersky Lab.

Jäljitystiedostojen nimien muoto on seuraava: KAV<version number_dateXX.XX_timeXX.XX_pidXXX.><trace file type>.log.

Jälkitiedostot saattavat sisältää luottamuksellista tietoa. Voit tarkastella jälkitiedoston sisältöä avaamalla sen tekstieditorissa (esim. Muistio).

Suorituskyvyn jäljitystiedostoja voidaan tarkastella Windows Performance Analyzer -apuohjelmalla. Voit ladata tämän apuohjelman Microsoftin verkkosivulta.